Alles voor klassieke schrijfwaren en kalligrafie!

English
Belgisch
Nederlands

Verzenden, levertijd en tarieven

Binnen België:

  • Bezorging binnen twee dagen 
  • Verzendkosten: €4,95 
  • Bij een bestelling boven de €75,- is verzenden gratis.

Uw bestelling wordt over het algemeen als een pakket verzonden. Voor bestellingen die door de brievenbus passen, kan het het zijn dat deze als brievenbuspost verzonden worden. In dat geval kunnen we u helaas geen track & trace code geven. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Uw bestelling wordt in de regel binnen twee dagen bij u thuis bezorgd, doch uiterlijk binnen 30 dagen. Indien u een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde werkdag of anders de volgende werkdag door ons verwerkt en ter verzending aangeboden aan DHL. DHL levert dan het pakket de volgende werkdag bij u af. 

We doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We zijn echter wel afhankelijk van de pakketverzenders.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling door ons verwerkt is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht via email. U ontvangt ook een trackingcode (niet bij brievenbuspost).

Wat als ik niet thuis ben?

Indien u niet thuis bent, kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd. U krijgt hiervan een notificatie. Het kan ook zijn dat DHL later nog een poging doet het pakket bij u te bezorgen.

Er worden twee pogingen gedaan het pakket bij u af te leveren, Lukt ook de tweede poging niet, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde DHL distributiecentrum. U krijgt hiervan bericht. U kunt het pakket daar dan vijf dagen lang ophalen. Is het pakket dan nog niet opgehaald, dan wordt het naar ons teruggestuurd. Let op, aan dat laatste zijn voor ons kosten verbonden die we aan u zullen doorberekenen, mocht u de bestelling dan alsnog geleverd willen krijgen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling ook afhalen, echter onze afhaal locatie is in Dordrecht Nederland. Hiervoor kiest u 'afhalen' als verzendmethode tijdens het afronden van uw bestelling. Voor het afhalen moet u wel een afspraak maken. Dat kan via telefoon of mail.

Wat als er iets mis gaat met mijn bestelling?

Mocht uw bestelling na een redelijke termijn nog niet afgeleverd zijn, of er gaat iets anders mis, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen het probleem dan onderzoeken en u zo snel mogelijk berichten. Houdt u alstublieft rekening met een periode van maximaal 30 dagen, aangezien wij vaak de pakketberzorger moeten vragen een onderzoek in te stellen waar de nodige tijd overheen gaat.

 

Verzenden naar Nederland of andere landen

U bevind zich momenteel op www.scrittura-elegante.be. Mocht u een Nederlandse klant zijn, kijk dan op www.scrittura-elegante.nl. Zie hier voor de verzendkosten binnen Nederland en andere landen dan België.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk